top of page

VI TILBYDER

audiowalks.png

Audioguides og lydvandringer

Med lyd i ørene er kroppen fri til selv at gå på opdagelse. Vi skaber stedsspecifikke lydfortællinger, der formidler et steds historie, arkitektur, landskab eller udstillede genstande i interaktive, immersive og sanselige oplevelser. Vi monterer med musik, arkivklip, reallyde, interviews og speaks, der tager lytteren ved hånden hele vejen.

Hør f.eks. vores lydspots lavet til Glyptotekets store udstilling med den franske kunstner Odilon Redon.

Vores kunst- og arkitekturrute skabt til DTU, vores podwalk produceret til Golden Days eller vores 10 Fortællinger fra Kulbanekvarteret.

filmdesign.png

Fotos, fotofilm og levende billeder

Vi skaber visuelle universer, der fungerer sammen med lyden på web, sociale medier eller i en rumlig iscenesættelse. Vi laver billedserier, fotofilm og film baseret på egne fotografier og videooptagelser eller eksisterende billeder og arkivklip.

Se f.eks. filmen Hjertemix lavet til Raaderum - Mobilt kontor for samtidskunst eller stumfilmene lavet til Assens Museums udstilling “Mennesket og Havnen”.

lyddesign kopi.png

Podcasts

Brug podcast til at fortælle din virksomheds historie, forklare kompliceret stof eller formidle dit fag på en levende og tilgængelig måde. Med podcast kan du kommunikere dit budskab direkte til din målgruppes øregange.

Vi håndterer hele processen fra idé til distribution, hvad enten det drejer sig om en enkel produktion, en serie eller et fast format til internt eller eksternt brug.

Vi bruger elementer som reportage og lyddesign, og komponerer selv musik. Lyt f.eks. til serien “Ingenuity Talks” lavet til Rambølls Thought Leadership Platform.

rådgivning.png

Workshops og undervisning

Vil du gerne selv være hands-on i processen tilbyder vi workshops og undervisning i lydproduktion og podcasting. Vi underviser i tilrettelæggelse og konceptudvikling, interviewteknik og redigering, manuskript og indtaling af speak, og vi hjælper også med at få din podcast ud over rampen.

Vi har tidligere undervist på Sonic College, Københavns Universitet, Afrika Kontakt, Børnekulturhus Amar’, KBH+ mv.

lyddesign3.png

Lydkulisser og lydinstallationer

Vi designer lyd og komponerer musik, der iscenesætter fortællinger, skaber rum, og aktiverer erindring og forestillingsevne.

Hør fx. vores lydkulisse designet til Assens Museums udstilling “Mennesket og Havnen” eller lydspots skabt til Erindringsfabrikkens teaterforestilling SKAM DIG!

rådgivning_kopi.png

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning om, hvordan du bedst kan bruge lyd i din formidling.

Vi har stor erfaring med at udvikle koncepter og formater, og ved hvad der findes af tekniske løsninger på markedet.

Med vores brede erfaring og solide faglige baggrund indenfor kunst- og kulturformidling, tilbyder vi konsulentarbejde så du bedst muligt får dit budskab ud.

Vi samarbejder med

SAGT OM OS

Anne Ringgaard, Afdeling for Innovation og Sektorudvikling, DTU

Jeg oplevede et meget engageret arbejde fra LYDPOL. Vi havde en god og problemfri dialog om samarbejdet og de udførte opgaven, som vi ønskede det. De har desuden deltaget til indvielsesarrangementer, hvor de deltog aktivt med oplæg om processen og arbejdet med formidling gennem lyd.

volume.png

For at fuldende oplevelsen har LYDPOL udarbejdet en lydoplevelse, der fungerer som en integreret del af udstillingen. Der er sat lyd til udvalgte værker og man tages med ind i Odilon Redons inspirationsunivers. Man kan bl.a. høre Redons dagbogsnotater, oplæsning fra de bøger han illustrerede, og den musik han elskede. Meget overbevisende. Jeg sender en varm anbefaling afsted herfra om at besøge udstillingen og husk at få audiodelen med.

ghetto2.png

Chloé Trieu, digital storyteller

I was so happily surprised during my last visit at Glyptoteket to finally find an exhibition that was using audioguides! I think audioguides have this power of getting the visitors immersed in a story and of giving a voice to an artist. It was also great to be able to walk around and look at the paintings while listening to Redon's story, rather than to stand and read long descriptions. For these reasons I am convinced that audioguides make art more accessible and create memorable experiences

ikon7.png

Nanna Hauge Kristensen, prisvindende radiodokumentarist om "Into the Dream"

Tak for en fin og stemningsfuld lydwalk. Jeg følte mig virkelig taget ind i Redons univers på en enkel og elegant måde, samtidig med at jeg modtog en masse information og fik lov til at fantasere. Hvor er det fedt, at den også bliver brugt så meget. Jeg så ikke særlig mange uden høretelefoner på udstillingen.

bottom of page