OM LYDPOL

Siden 2015 har vi hjulpet museer, festivaler, organisationer og private virksomheder med at formidle indhold med lyd. Vi håndterer hele processen fra den spæde idé over format- og konceptudvikling til optagelse, redigering, udgivelse og distribution.

 

Vi arbejder med tekst, film og billeder, og har særligt fokus på, hvordan man med lyd og nye digitale teknologier kan gøre den aktuelle formidling mere tilgængelig, sanselig og vedkommende.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvilket format der passer bedst til dig og din organisation tager vi gerne et telefonmøde - eller endnu bedre: Inviter os på en kop kaffe!

   

V I   E R:

ANNE NEIMANN CLEMENT

 

ANNE NEIMANN CLEMENT laver levende reportager og nærværende interviews, og udvikler konstant ideer, formater og koncepter for lyd og formidling.

Anne står bag community radio GHETTOBLASTER, Københavns Radiobiograf og podcast-portalen genfortalt.nu. Hun har leveret historier til bl.a. P1 Feature og Radio24syv dokumentar og står bag LYDKUNST PODCAST på Kunsten.nu.

 

Anne er cand.mag. i Æstetik & Kultur/Moderne Kultur & Kulturformidling og har forsket i amerikansk radio og uafhængig podcast. Læs og lyt mere  HER.

HELLE ANSHOLM RASMUSSEN

 

HELLE ANSHOLM RASMUSSEN er radiodokumentarist, fotograf og kunsthistoriker , og udgør LYDPOL’s filial på Fyn, hvor hun bl.a. indsamler folkeminder med sin diktafon.

 

Helle laver indlevende interviews og fortællinger fulde af historie, personlighed og levet liv. Hun står bag radiodokumentarerne “Musik og smerte” og “Pibemagersken” på Radio24Syv, og har produceret podcasts for bl.a. Copenhagen Photofestival, Lydmagasinet Atlas, Egmont Højskolen, Kalundborg Biblioteker og Øhavsmuseet.

 

Hun var nomineret til P1 Shortdox i 2015,  og så har hun en fløjlsblød radiostemme! Besøg Helle  HER.

 

 

Når vi løser større opgaver,

har vi et solidt netværk af dygtige freelancere,

som vi samarbejder med:

ANNE JEPPESEN

JAKOB DYBRO JOHANSEN

STINE VOIGHT DE KLAUMAN

LONE HØJSGAARD

HANNE BUDTZ-JØRGENSEN

BO AAGAARD LANGE

DEA OLRIK CISAR

CHLOÈ TRIEU

LYDPOL  I/S - NØRREBROGADE 88, 2200 NØRREBRO, KØBENHAVN - INFO@LYDPOL.DK

  • Facebook