top of page

OM LYDPOL

LYDPOL 
skaber lydfortællinger, der sætter sig i kroppen og bliver husket.

Vi producerer podcasts, audioguides, lydvandringer og interaktive auditive oplevelser. 


LYDPOL har base i Gl. Rye og Svendborg, men løser formidlingsopgaver i hele landet.


 

Gennem dialog med dig som kunde skaber vi et produkt, der passer til netop den historie, du ønsker at fortælle.Siden 2015 har vi hjulpet museer, festivaler, organisationer og private virksomheder med at formidle indhold med lyd. Vi håndterer hele processen fra den spæde idé over format- og konceptudvikling til optagelse, redigering, udgivelse og distribution.

 

Vi har særligt fokus på, hvordan man med lyd og nye digitale teknologier kan gøre den aktuelle formidling mere tilgængelig, sanselig og vedkommende. Vi arbejder desuden med tekst, video, billeder og rumlig iscenesættelse, der integrere lyden i en større sammenhæng.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Er du i tvivl om hvilket format der passer bedst til dig og din organisation tager vi gerne et telefonmøde - eller endnu bedre: Inviter os på en kop kaffe!

   

V I   E R:

_MG_1986 2.jpg

ANNE NEIMANN CLEMENT

 

ANNE NEIMANN CLEMENT laver levende reportager og nærværende interviews, og udvikler konstant ideer, formater og koncepter for lyd og formidling.

 

Anne har leveret radiodokumentarer DR P1, P3 og Radio24syv og har lavet lyd til performances og teaterforestillinger.

 

Hun er medstifter af Københavns Radiobiograf og community radio GHETTOBLASTER og står bag Kunsten.Nu's månedlige podcast om Lydkunst.

Hun har undervist i radio på Ungdomsskolen og RUC, og er tilknyttet censor på Sonic Collage. 

 

Anne er cand.mag. i Æstetik & Kultur/Moderne Kultur & Kulturformidling og har forsket i amerikansk radio og uafhængig podcast. Læs og lyt mere HER.

Profil 3.jpg

HELLE ANSHOLM RASMUSSEN

 

HELLE ANSHOLM RASMUSSEN er radiodokumentarist, fotograf og kunsthistoriker , og udgør LYDPOL’s filial på Fyn, hvor hun bl.a. indsamler folkeminder med sin diktafon.

 

Helle laver indlevende interviews og fortællinger fulde af historie, personlighed og levet liv. Hun står bag radiodokumentarerne “Musik og smerte” og “Pibemagersken” på Radio24Syv, og har produceret podcasts for bl.a. Copenhagen Photofestival, Lydmagasinet Atlas, Egmont Højskolen, Kalundborg Biblioteker og Øhavsmuseet.

 

Hun var nomineret til P1 Shortdox i 2015,  og så har hun en fløjlsblød radiostemme! Besøg Helle  HER.

 

 

Når vi løser større opgaver,

har vi et solidt netværk af dygtige freelancere,

som vi samarbejder med:

ANNE JEPPESEN

ASTRID HALD

BO AAGAARD LANGE

CHLOÈ TRIEU

DEA OLRIK CISAR

HANNE BUDTZ-JØRGENSEN

JAKOB DYBRO JOHANSEN

JULIE THING

JAMES CLASPER

KATRINE NORILD HEDEGAARD

LONE HØJSGAARD

SARA TROENSE

TRINE DAMGAARD

bottom of page