top of page

Vi producerer netop den historie du ønsker at formidle.  

Podcasts • audioguides • lydvandringer • interaktive auditive oplevelser

lyddesign kopi.png

Podcast

Brug podcast til at fortælle din virksomheds historie, forklare kompliceret stof eller formidle dit fag på en levende og tilgængelig måde. Med podcast kan du kommunikere dit budskab direkte til din målgruppes øregange.

Vi håndterer hele processen fra indledende idéudvikling til distribution, hvad enten det drejer sig om en enkel produktion, en serie eller et fast format til internt eller eksternt brug.

For os er podcasting meget mere end to mennesker, der sidder og snakker i et studie. Vi bruger elementer som reportage og lyddesign, og komponerer selv musik.

Lyt f.eks. til serien “Ingenuity Talks” lavet i samarbejde med Rambøll til deres Thought Leadership Platform: https://soundcloud.com/user-259524168

lyddesign3.png

Lydkulisser og lydinstallationer

Det rigtige lyddesign kan være det, der giver din podcast, din hjemmeside, forestilling eller udstilling det helt rigtige udtryk. Vi designer lyd og komponerer musik, der skaber rum, pauser til refleksion og aktiverer erindring og forestillingsevne.

Hør fx. vores lydkulisse designet til Assens Museums udstilling “Mennesket og Havnen”.

audiowalks.png

Audioguides 

Med lyd i ørene er kroppen fri til selv at gå på opdagelse. Vi skaber stedsspecifikke lydfortællinger, der formidler et steds historie, arkitektur, landskab eller udstillede genstande i interaktive, immersive og sanselige oplevelser. Vi monterer med musik, arkivklip, reallyde, interviews og speaks, der tager lytteren ved hånden hele vejen.

Hør f.eks. vores lydspots lavet til Glyptotekets store udstilling med den franske kunstner Odilon Redon:

Vores kunst- og arkitekturrute skabt til DTU, vores podwalk produceret til Golden Days eller vores 10 Fortællinger fra Kulbanekvarteret.

rådgivning_kopi.png

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning om, hvordan du bedst kan bruge lyd i din formidling.

Vi har stor erfaring med at udvikle koncepter og formater, og ved hvad der findes af tekniske løsninger på markedet.

Med vores brede erfaring og solide faglige baggrund indenfor kunst- og kulturformidling, tilbyder vi konsulentarbejde så du bedst muligt får dit budskab ud.

filmdesign.png

Fotos, Fotofilm og levende billeder

Vi skaber visuelle universer, der fungerer sammen med lyden på web, sociale medier eller i en rumlig iscenesættelse. Vi laver billedserier, fotofilm og film baseret på egne fotografier og videooptagelser eller eksisterende billeder og arkivklip.

Se f.eks. filmen Hjertemix lavet til Raaderum - Mobilt kontor for samtidskunst eller stumfilmene lavet til Assens Museums udstilling “Mennesket og Havnen”.

rådgivning.png

Workshops og undervisning

Vil du gerne selv være hands-on i processen tilbyder vi workshops og undervisning i lydproduktion og podcasting. Vi underviser i tilrettelæggelse og konceptudvikling, interviewteknik og redigering, manuskript og indtaling af speak, og vi hjælper også med at få din podcast ud over rampen.

Vi har tidligere undervist på Sonic College, Københavns Universitet, Afrika Kontakt, Børnekulturhus Amar’, KBH+ mv.

Folk vi arbejder med

bottom of page